Gratin De Conopidă

Gratin De Conopidă
Gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți bucăți de slănină, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci campbell ' s și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Conopidă, gratin de conopidă, și Conopida Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o caserolă de 2 litri cu spray de gătit. Se amestecă supa, laptele, usturoiul, conopida și jumătate din brânză în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
2
Se presară cu slănina și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3
Coaceți la 350 de grade F timp de 50 de minute sau până când conopida este fragedă și amestecul este fierbinte și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista