Gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți bucăți de slănină, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci campbell ' s și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Conopidă, gratin de conopidă, și Conopida Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o caserolă de 2 litri cu spray de gătit. Se amestecă supa, laptele, usturoiul, conopida și jumătate din brânză în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măsline întregi Coapte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
2
Se presară cu slănina și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Coaceți la 350 de grade F timp de 50 de minute sau până când conopida este fragedă și amestecul este fierbinte și Bulbuc.