Gratin de ciuperci de cartofi și Shiitake

Gratin de ciuperci de cartofi și Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi și ciuperci Shiitake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cartofi de copt, smântână grea, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne de porc, cartof dulce și Ramen de ciuperci Shiitake, Gratin de ciuperci și cartofi, și Gratin de cartofi și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul sau margarina într-un vas mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați toate ciupercile și sotati; până când lichidul se evaporă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați usturoi, cimbru și rozmarin; sote; 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați bulion de pui. Se fierbe până se evaporă lichidul, amestecând des, aproximativ 18 minute. Condimentează cu sare și piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
5
Poziția 1 rack în mijlocul cuptorului, și un alt raft în treimea de jos a cuptorului. Preîncălziți la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 13x9x2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Cojiți cartofii și tăiați-i în felii de 1/8 inch. Aranjați 1/3 din cartofi în vasul pregătit, suprapunându-se ușor. Cartofi de top cu jumătate din amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Presărați 1/3 din brânză peste ciuperci. Repetați stratificarea a 1/3 din cartofi, amestecul de ciuperci rămas și 1/3 din brânză. Aranjați cartofii rămași deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Bateți jumătate și jumătate, smântână, 1 1/4 linguriță sare și 1 linguriță piper într-un bol mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă amestecul peste cartofi. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Așezați vasul de copt pe raftul din mijloc în cuptor și o foaie de copt pe raftul de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți până când cartofii sunt fragede și lichidul se îngroașă, aproximativ 1 oră și 15 minute. Descoperă. Folosind spatula de metal, apăsați pe cartofi pentru a scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Presărați brânza rămasă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
13
Coaceți până se topește brânza și gratinul este auriu la margini, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista