Gratin de cartofi și țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi și țelină. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 343 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de aur yukon, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Și Țelină, Gratin de țelină, cartofi și rozmarin, și Celeriac, Păstârnac Și Gratin De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați cartofii și țelina într-o cratiță mare și acoperiți cu laptele și apa rece.
Adăugați usturoiul, sarea, frunzele de dafin și buchetul de cimbru. Se aduce la foc mic la foc mediu, mare, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea legumelor de fundul tigaiei. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând din când în când, până când legumele sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 10 minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați jumătate din legume în vasul gratinat. Aruncați amestecul de lapte și apă și cimbru. Condimentează după gust cu nucșoară și piper și acoperă cu jumătate din smântână și jumătate din brânză. Acoperiți cu un strat final de legume, smântână și brânză. Condimentează din nou cu nucșoară și piper.
Se presară cu frunzele de cimbru.
Așezați în centrul cuptorului și coaceți până când sunt crocante și aurii deasupra, 1 până la 1 oră.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;