Gratinul de cartofi, praz și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 425 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praz, cartofi roșii, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gratin de praz și ciuperci, Gratin de cartofi și praz, și Gratin De Cartofi Și Praz.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și amestecați des până aproape fragede, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați usturoiul și amestecați până când ciupercile sunt aurii și fragede pentru a mușca, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile verzi dure din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Tăiați tulpinile pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a elibera murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Tăiați transversal în felii de 1/4 inci; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
8
În tigaie (nu este nevoie să se spele), la foc mediu-mare, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați prazul și cimbrul și amestecați des până când prazul este șchiopătat și începe să se rumenească, 8 până la 10 minute. Se amestecă în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Cojiți și feliați cartofii în cruce cât mai subțire posibil (Vezi notele). Într-un castron, amestecați împreună bulion, smântână, vin, sare și piper. Într - un vas de copt cu unt de 9 pe 13 inci (3-qt. capacitate), strat uniform o treime din cartofi, jumătate din amestecul de ciuperci-praz și 1 cană de brânză. Se amestecă amestecul de bulion-cremă și se toarnă o treime uniform peste partea de sus. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Strat cartofi rămași, brânză, apoi amestec de cremă deasupra. Setați vasul într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
13
Coaceți până când cartofii sunt fragede atunci când străpuns și sos este bulbuc, 1 1/2 la 1 3/4 ore. După aproximativ 40 de minute, verificați rumenirea; dacă blatul începe să se întunece înainte ca cartofii să fie fragede, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
14
Lăsați să stea aproximativ 15 minute înainte de servire.