Gratin de cartofi, praz și ciuperci

Gratin de cartofi, praz și ciuperci
Gratinul de cartofi, praz și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 425 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praz, cartofi roșii, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gratin de praz și ciuperci, Gratin de cartofi și praz, și Gratin De Cartofi Și Praz.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciupercile și amestecați des până aproape fragede, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Adăugați usturoiul și amestecați până când ciupercile sunt aurii și fragede pentru a mușca, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile verzi dure din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Tăiați tulpinile pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a elibera murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Tăiați transversal în felii de 1/4 inci; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
8
În tigaie (nu este nevoie să se spele), la foc mediu-mare, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați prazul și cimbrul și amestecați des până când prazul este șchiopătat și începe să se rumenească, 8 până la 10 minute. Se amestecă în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Cojiți și feliați cartofii în cruce cât mai subțire posibil (Vezi notele). Într-un castron, amestecați împreună bulion, smântână, vin, sare și piper. Într - un vas de copt cu unt de 9 pe 13 inci (3-qt. capacitate), strat uniform o treime din cartofi, jumătate din amestecul de ciuperci-praz și 1 cană de brânză. Se amestecă amestecul de bulion-cremă și se toarnă o treime uniform peste partea de sus. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Strat cartofi rămași, brânză, apoi amestec de cremă deasupra. Setați vasul într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Coaceți până când cartofii sunt fragede atunci când străpuns și sos este bulbuc, 1 1/2 la 1 3/4 ore. După aproximativ 40 de minute, verificați rumenirea; dacă blatul începe să se întunece înainte ca cartofii să fie fragede, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Lăsați să stea aproximativ 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista