Gratin De Cartofi-Praz

Gratin De Cartofi-Praz
Gratinul de cartofi-praz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Praz De Cartofi Gratinat, Praz De Cartofi Gratinat, și Gratin de cartofi și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare, adâncă sau o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați prazul și usturoiul; saut 5 până la 7 minute sau până se înmoaie. Se amestecă rozmarinul, sarea de mare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați cartofi, smântână și lapte în amestecul de praz în tigaie, amestecând ușor pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 până la 15 minute sau până când cartofii sunt abia fragezi. (Nu gătiți prea mult. Cartofii vor fi flexibili, dar nu sunt complet fierți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți jumătate din amestecul de cartofi într-un vas de copt ușor uns de 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se presară cu 1/2 cană de brânză Gruyre și 1/4 cană de parmezan. Se acoperă cu amestecul de cartofi rămas; se presară cu brânzeturile rămase. (Poate fi acoperit și refrigerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de coacere.)
8
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista