Gratin De Cartofi Festonat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., gratinul de cartofi festonat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 393 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, nucșoară, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 99 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Festonat Cu Brânză, Slab Festonat Cartofi Gratin Skinnytaste, și Slab Festonat Cartofi Gratin Skinnytaste.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță, încălziți smântâna cu frunzele de dafin, cimbru, usturoi, nucșoară și puțină sare și piper.
În timp ce crema se încălzește, ungeți o caserolă. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta frunzele de dafin și cimbru.
Se toarnă crema încălzită într-un castron mare cu feliile de cartofi.
Se amestecă ușor pentru a acoperi cartofii. Praf parmezanul peste cartofi. Condimentează amestecul cu puțină sare și piper.
Se amestecă pentru a încorpora ușor. Puneți puțin din cremă în fundul vasului de caserolă. Apoi puneți cartofii înăuntru. Nivelați cartofii pentru un timp uniform de gătit.
Se toarnă crema rămasă în partea de jos a bolului deasupra. Se acoperă cu niște parmezan și frunze proaspete de cimbru. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu, dar trageți înapoi un colț pentru ca aburul să scape.
Coaceți timp de 40 de minute.