Gratin De Cartofi Dulci
Gratinul de cartofi dulci este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, smântână grea, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, Gratin De Cartofi Dulci, și Gratin De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați cartofii dulci și cartofii roșii în felii groase de 1/8 inch, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Aruncați împreună cartofii, 3/4 cană smântână grea și sare într-un castron mare.
Transferați într-un 2-qt ușor uns. gratinați vasul și întindeți cartofii în straturi. Se acoperă cu 1 cană de brânză Gruyre.
Se toarnă 3/4 cană mai multă smântână grea peste cartofi și se presară cu 1/2 cană rămasă Gruyre. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și brânza se rumenesc.
Se transferă într-o grătar; se răcește 5 minute.