Gratin De Cartofi Dulci

Gratin De Cartofi Dulci
Gratinul de cartofi dulci este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, smântână grea, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, Gratin De Cartofi Dulci, și Gratin De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați cartofii dulci și cartofii roșii în felii groase de 1/8 inch, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Aruncați împreună cartofii, 3/4 cană smântână grea și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați într-un 2-qt ușor uns. gratinați vasul și întindeți cartofii în straturi. Se acoperă cu 1 cană de brânză Gruyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se toarnă 3/4 cană mai multă smântână grea peste cartofi și se presară cu 1/2 cană rămasă Gruyre. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți la 400 timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și brânza se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se transferă într-o grătar; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista