Gratin De Cartofi Dulci
Gratinul de cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 380 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți parmezan, cartofi dulci, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, Gratin De Cartofi Dulci, și Gratin De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Unt un 9-de 13-in. vas de copt cu 1 lingura. unt. Aranjați o treime din cartofii dulci, suprapunându-se ușor, în vas.
Se presară cu 1/4 cană de brânză. Repetați cu încă două straturi de cartofi dulci și brânză.
Într-un castron mic, combinați smântâna, sarea, piperul și cayenne.
Se toarnă peste cartofi. Dot cu restul de 2 linguri. unt. Acoperiți vasul cu folie și coaceți 20 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când cartofii dulci sunt fragede și blatul este rumenit, 20 până la 25 de minute.