Gratin de cartofi cu ciuperci și Gruyulincrucroyre
Gratin de cartofi cu ciuperci și Gruyul Pcroyre ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gratin De Cartofi Cu Gruy Pcroyre, Gratin de cartofi cu șuncă și Gruyul de cartofi, și Gratin De Cartofi Gruyincroxre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați praz; saut până la moale șiușor rumenit, 10 până la 12 minute.
Se adaugăciuperci, se presara cu sare si piper,si se fierbe pana se evapora moale si lichid,7-8 minute.
Se adauga usturoiul; saut 1 minut.Se condimentează cu sare și piper. Set aside.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Pat cartofi cartofi uscați cu prosop de bucătărie.
Combinecremă, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în oală mare.
Adăugați cartofi. Aduceți lafierbeți; reduceți focul la mediu și fierbeți,acoperit, 10 minute, amestecând ocazional.
Scoateți capacul; fierbeți până când crema se reduce cu aproximativ jumătate și cartofii sunt parțial fierți, amestecând des și urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea amestecului, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Perie 13 x 9 x 2 inch sticlă sau ceramicăvas de copt cu ulei.
Transferați jumătate din cartofiamestec în vas, întinzându-se în strat uniform.Spoon amestec de ciuperci peste chiarstrat. Lingura rămasă amestec de cartofi peste, răspândirea în strat uniform.
Presărați brânză. Acoperiți cu folie, tentând în centrupreveniți ca brânza să se lipească de folie.
Coaceți 30 de minute. Descoperiți; coaceți până când cartofii sunt fragede și blatul este maro, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.