Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone
Nevoie de o garnitură fără gluten? Gratinul de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 414 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, ciuperci porcini, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, de la ' Bon App Ampercoltit, și Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți porcini și 1 cană de apă clocotită într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați un castron mic deasupra ciupercilor pentru a vă menține scufundat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să se înmoaie 20 de minute.
4
Scurgeți și tocați grosolan ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Topiți untul cu ulei în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga ciupercile si saut pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
8
Se ia de pe foc.
9
Bateti 1/4 cana parmezan și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: ciupercile și amestecul de brânză pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Parmezan
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. vas de copt cu unt de 2 litri. Aranjați 1/4 din felii de cartofi în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
11
Se presară ușor cu sare și piper. Împrăștiați 1/4 de ciuperci peste. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
12
Se întinde jumătate din amestecul de brânză, agitând vasul pentru a se așeza. Repetați cu cartofii și ciupercile rămase în 2 straturi fiecare; întindeți amestecul de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Presărați 2 linguri de parmezan peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
14
Așezați vasul gratinat pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
15
Coaceți gratinul până când blatul se rumeneste și sosul clocotește la margini, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Lăsați gratinul să se odihnească cu 15 minute înainte de servire. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
17
Lăsați să stea la temperatura camerei. Cort lejer cu folie și reîncălzire în 300 cuptor f 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
18
* Disponibil în secțiunea de produse din multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare specializate și piețele italiene.
19
** Cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.