Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone
Nevoie de o garnitură fără gluten? Gratinul de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 414 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, ciuperci porcini, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, de la ' Bon App Ampercoltit, și Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți porcini și 1 cană de apă clocotită într-un castron mediu.
Așezați un castron mic deasupra ciupercilor pentru a vă menține scufundat.
Lăsați să se înmoaie 20 de minute.
Scurgeți și tocați grosolan ciupercile.
Topiți untul cu ulei în tigaie medie la foc mediu.
Se adauga ciupercile si saut pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se presară sare și piper.
Bateti 1/4 cana parmezan și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: ciupercile și amestecul de brânză pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. vas de copt cu unt de 2 litri. Aranjați 1/4 din felii de cartofi în fundul vasului.
Se presară ușor cu sare și piper. Împrăștiați 1/4 de ciuperci peste. Repet.
Se întinde jumătate din amestecul de brânză, agitând vasul pentru a se așeza. Repetați cu cartofii și ciupercile rămase în 2 straturi fiecare; întindeți amestecul de brânză rămas.
Presărați 2 linguri de parmezan peste.
Așezați vasul gratinat pe foaia de copt cu margini.
Coaceți gratinul până când blatul se rumeneste și sosul clocotește la margini, aproximativ 1 oră 15 minute.
Lăsați gratinul să se odihnească cu 15 minute înainte de servire. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Cort lejer cu folie și reîncălzire în 300 cuptor f 20 de minute.
* Disponibil în secțiunea de produse din multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare specializate și piețele italiene.
** Cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.