Gratin de cartofi cu Ch
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gratinul de cartofi cu Chincruvre ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, chincurvre, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Gratin de cartofi cu Ch, Cartofi Dulci-Napoleoni Ch, și Pâine plată la grătar cu cartofi, chingi și ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea superioară. Înveliți un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt; pus deoparte.
Așezați cartofii, smântâna, laptele, sarea, piperul și nucșoara într-o cratiță mare la foc mediu și aduceți la fierbere ușoară. În timp ce amestecul se încălzește, pliați ușor cartofii din când în când. (Ar trebui să dureze aproximativ 15 minute pentru ca amestecul de cartofi să ajungă la fierbere ușoară.)
Scoateți cratița de pe foc.Folosind o lingură cu fante, transferați jumătate din cartofi în vasul de copt pregătit și aranjați-i într-un strat uniform.
Se presară cu jumătate din Ch. Repetați cu cartofii rămași și cu CH. Turnați încet tot amestecul de smântână caldă peste cartofi. Împrăștiați bucățile de unt deasupra.
Coaceți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, iar blatul este maro auriu și Bulbuc, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.