Gratin de cartofi cu boabe de ienupăr
Gratinul de cartofi cu fructe de ienupăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, fructe de ienupăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu boabe de bere și ienupăr, Somon fript pe Weinkraut cu fructe de ienupăr, și Monkfish cu varză Savoy și fructe de ienupăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 8 pe 12 inci cu 1/2 lingură de unt. Într-un blender, piureați 1/4 cană din stoc cu boabele de ienupăr.
Puneți amestecul într-o cratiță mică cu restul de 3/4 cană; aduceți la foc mic.
Puneți jumătate din cartofi în vas și acoperiți cu usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Punctați cu 1/2 lingură de unt.
Adăugați cartofii rămași în vas și presărați cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Se toarnă bulionul care fierbe peste cartofi. Punctați cu 1 lingură de unt și acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți cartofii timp de 20 de minute.
Scoateți folia de aluminiu și coaceți cu 10 minute mai mult.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți restul de 1 lingură de unt și amestecați firimiturile de pâine.
Presărați-le pe cartofi și continuați să coaceți până când cartofii sunt fragede și firimiturile de pâine sunt aurii, cu aproximativ 15 minute mai mult.