Gratinul de cartofi-ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 276 calorii. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin de cartofi și ciuperci, Gratin De Cartofi-Ciuperci, și Gratin de ciuperci și cartofi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Periați vasul de copt din ceramică de 13x9x2 inci sau oval cu 2 linguri de ulei. Aranjați 1/3 din cartofi, ușor suprapuși, în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se presară cu1 / 2 linguriță sare grosieră și 1/4 lingurițăpiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
4
Se toarnă 1/3 cană smântână; stropitcu 1/4 cană brânză. Repetați stratificarea a 1/3 din cartofi, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, 1/3 cană smântână și 1/4 cană brânză de 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cremă
Sare
5
Coaceți descoperit până când cartofiisunt fragede, adăugând smântână cu linguridacă se usucă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor; mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Presărați cimbru și felii de usturoigratină. Aruncați ciupercile într-un castron mediucu 3 linguri de ulei; se presară cu grossare și piper. Aranjați felii de ciupercisatop gratin în jurul marginii vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Piper
Cimbru
Ulei De Gătit
8
Stropitcu 1/4 cană smântână; se presară cu 1/4 cană brânză. Continuați să coaceți neacoperite până când ciupercile sunt fragede, iar marginile cartofului sunt maronii aurii, aproximativ 20 de minute longer.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Se răcește 1 oră în vas; acoperiți și răciți. Înainteservirea, tăiați gratinul în 10 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferla foaia de copt cu ramă. Se acoperă cu folie și se încălzește în cuptorul de 350 F, 10 până la 15 minute.