Gratin de cartofi aurii și conopidă
Cartoful auriu și gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 293 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Conopida, sare și piper kosher grosier, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi De Aur, Gratin de cartofi de aur și praz, și Supă De Cartofi De Aur-Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Într-un castron mediu, bateți creme fraiche și frișcă până se combină.
Într-un vas mare de copt, aproximativ 9 pe 13 inci, aranjați 1/3 din felii de cartofi, suprapunându-se ușor. Condimentează generos cu sare, piper și câteva frunze proaspete de cimbru. Puneți 1/3 din amestecul de cremă în păpuși peste cartofi și răspândiți uniform (stratul va fi foarte subțire). Repetați cu un alt strat.
Strat pentru a 3-A și ultima dată, acoperind partea superioară a cartofilor cu amestecul de cremă, apoi mini flori de conopidă și condimentați generos cu sare, piper și cimbru rămas.
Coaceți 30 de minute și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Continuați să coaceți până când blatul este maro auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Faceți tot posibilul să lăsați gratinul să se odihnească cu 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Garnisiți cu crengute de cimbru. Mănâncă și bucură-te!