Gratin de cartofi aurii și conopidă

Gratin de cartofi aurii și conopidă
Cartoful auriu și gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 293 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Conopida, sare și piper kosher grosier, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi De Aur, Gratin de cartofi de aur și praz, și Supă De Cartofi De Aur-Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mediu, bateți creme fraiche și frișcă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un vas mare de copt, aproximativ 9 pe 13 inci, aranjați 1/3 din felii de cartofi, suprapunându-se ușor. Condimentează generos cu sare, piper și câteva frunze proaspete de cimbru. Puneți 1/3 din amestecul de cremă în păpuși peste cartofi și răspândiți uniform (stratul va fi foarte subțire). Repetați cu un alt strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Strat pentru a 3-A și ultima dată, acoperind partea superioară a cartofilor cu amestecul de cremă, apoi mini flori de conopidă și condimentați generos cu sare, piper și cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Coaceți 30 de minute și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Continuați să coaceți până când blatul este maro auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Faceți tot posibilul să lăsați gratinul să se odihnească cu 15 până la 20 de minute înainte de servire.
8
Garnisiți cu crengute de cimbru. Mănâncă și bucură-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista