Gratin de Broccoli și conopidă cu brânză Cheddar
Broccoli și Gratin de conopidă cu brânză Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 22g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, piper, flori de conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză, Gratin de conopidă și Broccoli cu brânză Camembert, și Gratin De Conopidă Cheddar Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți un vas de copt de 2 inci adâncime de 2 litri. Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată, adăugați broccoli și conopida și gătiți până când sunt crocante-fragede, 3 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când este parfumat. De pe foc, adăugați broccoli și conopida și aruncați. Aruncați jumătate din brânză și măslinele cu legumele.
Se transferă în vasul de copt și se presară cu brânza rămasă.
Într-un castron mic, aruncați firimiturile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Presărați firimiturile peste brânză.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 12 minute, sau până când brânza clocotește și firimiturile sunt aurii.