Gratin de Broccoli și conopidă cu brânză Cheddar

Gratin de Broccoli și conopidă cu brânză Cheddar
Broccoli și Gratin de conopidă cu brânză Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 22g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, piper, flori de conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză, Gratin de conopidă și Broccoli cu brânză Camembert, și Gratin De Conopidă Cheddar Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți un vas de copt de 2 inci adâncime de 2 litri. Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată, adăugați broccoli și conopida și gătiți până când sunt crocante-fragede, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Se scurge bine.
4
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când este parfumat. De pe foc, adăugați broccoli și conopida și aruncați. Aruncați jumătate din brânză și măslinele cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Se transferă în vasul de copt și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Într-un castron mic, aruncați firimiturile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Presărați firimiturile peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 12 minute, sau până când brânza clocotește și firimiturile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista