Gratin de Broccoli și conopidă

Gratin de Broccoli și conopidă
Gratinul de Broccoli și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 265 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin de Broccoli și conopidă, Broccoli Și Conopidă Gratinate, și Conopidă-Broccoli Gratin.

Instrucțiuni

1
Aranjați florile într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Se scurge bine.
3
Aranjați florile într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Se amestecă împreună maioneza și următoarele 5 ingrediente. Spoon peste flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
5
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista