Gratin de Broccoli și conopidă

Gratin de Broccoli și conopidă
Gratinul de Broccoli și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 265 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin de Broccoli și conopidă, Broccoli Și Conopidă Gratinate, și Conopidă-Broccoli Gratin.

Instrucțiuni

1
Aranjați florile într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Se scurge bine.
3
Aranjați florile într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se amestecă împreună maioneza și următoarele 5 ingrediente. Spoon peste flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
5
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista