Gratin De Aur Crustacee
Gratin de aur crustacee este un pescatarian felul principal. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, midii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Cartofi Gratinați, Gratin Cartofi Roșii Cu Arpagic, și Ceapă Cremă De Muștar Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Topiți untul într-o tigaie medie.
Adăugați usturoiul și șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, 5 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă muștarul.
Adăugați pesmetul și cimbru, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Într-o cratiță medie, aduceți vinul la fiert cu frunzele de dafin.
Adăugați midiile, acoperiți și gătiți la foc mare până se deschid, 1 până la 2 minute.
Transferați într-un castron; strecurați lichidul de gătit într-o cană și adăugați un vârf de sare. Puneți midiile pe jumătate de coajă pe o foaie de copt; aruncați cojile goale de midii.
Puneți scoicile pe jumătate de coajă pe o foaie de copt. Puneți un creveți în fiecare dintre cojile goale de scoică și aranjați pe o foaie de copt. Lingură linguriță de lichid de midie peste fiecare midie, scoică și creveți pentru a le umezi. Movilă 2 lingurițe de pesmet pe fructele de mare din fiecare coajă.
Poziționați 2 foi de crustacee pe un suport în treimea superioară a cuptorului și coaceți timp de 5 minute sau până se rumenesc. Repetați cu a treia foaie.
Întindeți midiile aburite și scoicile crude și creveții într-un vas mare gratinat.
Se presară cu firimiturile de pâine condimentate și se coace la 500 până se rumenesc. Aruncați cu linguină gătită, ulei de măsline și o parte din lichidul de midie.