Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise)

Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise). Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bord de nucșoară, piper, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate), Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Andive belgiene fierte gratinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Presărați andive uniform cu zahăr, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați jumătățile de andive, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când Andiva este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, întorcându-se după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Gatiti 1 3/4 cani de lapte intr-o cratita grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti). Pentru a face o suspensie, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Se amestecă făina în 1/4 cană de lapte rămasă, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă suspensia, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în lapte fierbinte; se aduce la fierbere, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se ia de pe foc; se adaugă unt și nucșoară, amestecând până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
7
Aranjați Andiva într-o caserolă superficială de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
AndiveAndive
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Se toarnă sosul peste andive; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
AndiveAndive
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista