Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise). Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bord de nucșoară, piper, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate), Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Andive belgiene fierte gratinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Presărați andive uniform cu zahăr, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați jumătățile de andive, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când Andiva este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, întorcându-se după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Gatiti 1 3/4 cani de lapte intr-o cratita grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti). Pentru a face o suspensie, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Se amestecă făina în 1/4 cană de lapte rămasă, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă suspensia, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în lapte fierbinte; se aduce la fierbere, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se ia de pe foc; se adaugă unt și nucșoară, amestecând până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
7
Aranjați Andiva într-o caserolă superficială de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Andive
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Se toarnă sosul peste andive; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Andive
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.