Gratin Dauphinois
Gratin Dauphinois este un fără gluten farfurie. O porție conține 503 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți arpagic, sare și piper, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Gratin Dauphinois, și Gratin Dauphinois pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți 2 căni de smântână grea la foc mic într-o cratiță medie.
Adăugați cartofii, sarea și piperul și gătiți timp de 3 minute.
Frecați partea tăiată a cățelului de usturoi pe fundul și părțile laterale ale unei caserole de 8 inci sau a unui vas de copt.
Adăugați cartofii și smântâna și acoperiți cu crema rămasă și brânza Gruyere.
Presărați arpagic deasupra, dacă folosiți.
Coaceți pe o foaie de copt până când cartofii sunt fragede și brânza este maro auriu și Bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.