Gratin Cremos De Fasole Lima

Gratin Cremos De Fasole Lima
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul cremos de fasole Lima. Această rețetă servește 10. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole lima pentru copii, ciuperci cremini, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă cremoasă de ciuperci, orz și fasole Lima, Cum se gătește: Sigarillas (fasole înaripată), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, și Lima Bean Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați prazul feliat și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați ciupercile, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când sunt fragede, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați bulionul, smântâna, frunzele de dafin și tarhonul și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți fasolea lima congelată în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 12 până la 14 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste limas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Coaceți timp de 1 1/4 ore sau până când sosul de smântână este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine cu parmezanul și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Presărați firimiturile peste fasolea lima și fierbeți timp de aproximativ 1 minut, rotind vasul pentru o rumenire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
11
Lăsați gratinul să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista