Gratin Cremos De Dovleac De Iarnă
Gratinul cremos de dovlecei de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 229 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nucșoară măcinată, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Dovleac De Iarnă, Indian Iarnă Squash Gratin, și Gratin De Dovleac De Iarnă De La Restaurantul Le Beaujolais pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul și sarea; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Combinați laptele și făina, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați brânză, piper și nucșoară; se amestecă până se topește brânza. Amestecați ușor dovleceii. Puneți amestecul într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/4 căni.
Adăugați pătrunjel și usturoi; pulsează de două ori pentru a combina.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de dovlecei.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.