Gratar Surf și gazon Kabobs
Gratar Surf și gazon Kabobs necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 53 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, friptură de vită, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gratar Surf și gazon Kabobs, Tacos De Surf Și Gazon La Grătar, și Skewered Surf & gazon cu legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în bucăți de 24 (3/4 inch). În castron mediu, amestecați carnea de vită, creveții și sosul teriyaki.
Se presară cu piper. Capac; la frigider 30 de minute, amestecând frecvent. Între timp, înmuiați frigarui în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pe fiecare frigăruie, filetați 1 bucată de vită, 1 creveți și o altă bucată de vită, lăsând spațiu între fiecare bucată; rezervați marinada.
Așezați kabobs pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 5 pana la 6 minute, intorcand o data si periand cu marinata o data sau de doua ori, pana cand crevetii sunt roz. Aruncați orice marinată rămasă.