Gratar Surf și gazon Kabobs

Gratar Surf și gazon Kabobs
Gratar Surf și gazon Kabobs necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 53 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, friptură de vită, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gratar Surf și gazon Kabobs, Tacos De Surf Și Gazon La Grătar, și Skewered Surf & gazon cu legume la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în bucăți de 24 (3/4 inch). În castron mediu, amestecați carnea de vită, creveții și sosul teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se presară cu piper. Capac; la frigider 30 de minute, amestecând frecvent. Între timp, înmuiați frigarui în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pe fiecare frigăruie, filetați 1 bucată de vită, 1 creveți și o altă bucată de vită, lăsând spațiu între fiecare bucată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați kabobs pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 5 pana la 6 minute, intorcand o data si periand cu marinata o data sau de doua ori, pana cand crevetii sunt roz. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista