Gratar St. Louis Coaste De Porc

Gratar St. Louis Coaste De Porc
Gratar St. Louis coaste de porc necesită aproximativ 6 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați St. coaste, boia de ardei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Porc La Grătar, și Bourbon Gratar Coaste De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Setați un fumător la 225 grade F.
3
Combinați ardeiul, boabele de piper negru, semințele de coriandru, semințele de chimen, praful de usturoi, pudra de ceapă, nucșoara și cayenne într-o mașină de tocat condimente. Procesați până când se formează o pulbere fină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
NucșoarăNucșoară
4
Se usucă coastele și se întoarce cu partea osoasă în sus. Tăiați excesul de grăsime și, dacă un capăt al coastelor este deosebit de îngust, tăiați carnea și osul pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
5
Îndepărtați membrana de pe partea inferioară a coastelor introducând o ustensilă rotunjită, o lingură cu capul în jos funcționează bine, între membrană și carne la un capăt al plăcii. Lucrați cu atenție lingura sub membrană pentru a slăbi, dar nu pentru a rupe. Odată ce s-a slăbit suficient, folosiți un prosop de hârtie pentru a ține membrana în timp ce o trageți încet pe placă pentru a o îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Presărați coastele pe ambele părți cu sarea și periați ambele părți cu muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
CoasteCoaste
SareSare
7
Presărați două treimi din amestecul de condimente pe partea de carne a coastelor și a treia rămasă pe partea osoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
8
Odată ce fumătorul a ajuns la 225 de grade F, adăugați așchii de lemn sau bucăți și coaste la fumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CoasteCoaste
9
Fumați timp de 4 până la 5 ore, apoi testați pentru coacere. Există patru criterii care trebuie îndeplinite pentru ca coastele să fie făcute. În primul rând, temperatura internă a cărnii ar trebui să fie de 185 până la 190 de grade F. În al doilea rând, ridicați fiecare placă din centru cu clești și ar trebui să cadă într-o formă de u și să crape ușor. În al treilea rând, în timp ce țineți cu cleștele și săriți ușor, suprafața coastelor ar trebui să se spargă ușor. În cele din urmă, carnea ar trebui să tragă ușor de pe os, dar să nu cadă. Dacă coastele trec toate testele, scoateți-le din fumător și înfășurați-le în folie grea și odihniți-le timp de 15 minute. Dacă nu, continuați să fumați timp de 45 de minute până la 1 oră și testați din nou până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul de la roscifto sunt opțiuni excelente pentru grătar. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Criss Cross Old Vine Zinfandel cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Încrucișează surse din diferite podgorii Imobiliare (vârsta medie de 80 de ani) pentru a găsi cei mai buni struguri pentru a produce acest vin luxuriant. Criss Cross Old Vine Zinfandel are arome delicioase de cireșe negre și gem de fructe de pădure.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista