Reteta gratar miere-usturoi pui Kabobs pot fi făcute în aproximativ 20 de minute. O porție conține 199 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă $1.64 pe portie. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de suc de lămâie, fulgi de piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miere Usturoi Pui Asiatic Kabobs, Usturoi La Gratar Pui Kabobs, și Miere muștar Veggie Kabobs cu usturoi Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați ulei, suc de lămâie, usturoi, miere, cimbru, fulgi de ardei roșu, piper și sare, dacă doriți. Rezervați jumătate de marinată pentru ungere; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Suc De Lămâie
Marinada
Usturoi
Piper
Miere
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați puiul în 1-in. benzi largi; țese pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Se toarnă marinada rămasă peste pui. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
5
Scurgeți și aruncați marinada. Grătiți kaboburile, neacoperite, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile de pui se limpezesc.