Gratar Mahi Mahi cu Jerk Spice necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 205 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ienibahar, sare de mare, file de mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratar Mahi Mahi cu Jerk Spice, Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, și Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți toate ingredientele în robotul de bucătărie și procesați timp de 15 secunde. (Va fi marinată suplimentară. Marinada poate fi refrigerată timp de 1 săptămână sau congelată până la 2 luni.)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.