Gratar Jamaican Jerked cotlet de porc cotlet necesită aproximativ 8 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 117 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ghimbir, usturoi, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gratar Jamaican Smucit Copane, Cotlet de porc Jamaican la grătar cu salsa de Mango, și Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Turnați berea, romul, melasa, sosul de soia și sucul de lămâie într-un bol. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, ardeiul Scotch bonnet, cimbru și maghiran. Condimentează cu ienibahar, scorțișoară, nucșoară și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Bonnet Chili
Frunze De Dafin
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Ienibahar
Scorțișoară
Maghiran
Melasă
Usturoi
Ghimbir
Nucșoară
Cimbru
Bere
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar și turnați marinata. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Marinada
3
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură medie. Scoateți Cotletele de porc din marinată, așezați-le pe o farfurie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute pe măsură ce grătarul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Condimentează cotletele după gust cu sare kosher și piper negru crăpat. Grătați cotletele pe ambele părți până când un termometru introdus în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C). Lăsați Cotletele de porc să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire pentru a permite redistribuirea sucurilor.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.