Gratar Jamaican Smucit Cotlet De Porc Cotlet

Gratar Jamaican Smucit Cotlet De Porc Cotlet
Gratar Jamaican Jerked cotlet de porc cotlet necesită aproximativ 8 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 117 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ghimbir, usturoi, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gratar Jamaican Smucit Copane, Cotlet de porc Jamaican la grătar cu salsa de Mango, și Cotlet De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Turnați berea, romul, melasa, sosul de soia și sucul de lămâie într-un bol. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, ardeiul Scotch bonnet, cimbru și maghiran. Condimentează cu ienibahar, scorțișoară, nucșoară și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
MaghiranMaghiran
MelasăMelasă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
CimbruCimbru
BereBere
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar și turnați marinata. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
3
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură medie. Scoateți Cotletele de porc din marinată, așezați-le pe o farfurie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute pe măsură ce grătarul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Condimentează cotletele după gust cu sare kosher și piper negru crăpat. Grătați cotletele pe ambele părți până când un termometru introdus în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C). Lăsați Cotletele de porc să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire pentru a permite redistribuirea sucurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Sare KosherSare Kosher
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista