Gratar Jamaican Smucit Cotlet De Porc Cotlet
Gratar Jamaican Jerked cotlet de porc cotlet necesită aproximativ 8 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 117 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ghimbir, usturoi, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gratar Jamaican Smucit Copane, Cotlet de porc Jamaican la grătar cu salsa de Mango, și Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Turnați berea, romul, melasa, sosul de soia și sucul de lămâie într-un bol. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, ardeiul Scotch bonnet, cimbru și maghiran. Condimentează cu ienibahar, scorțișoară, nucșoară și frunze de dafin.
Așezați Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar și turnați marinata. La frigider peste noapte.
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură medie. Scoateți Cotletele de porc din marinată, așezați-le pe o farfurie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute pe măsură ce grătarul se încălzește.
Condimentează cotletele după gust cu sare kosher și piper negru crăpat. Grătați cotletele pe ambele părți până când un termometru introdus în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C). Lăsați Cotletele de porc să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire pentru a permite redistribuirea sucurilor.