Gratar de pui necesită aproximativ 9 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 1.99 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, oregano, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Stovetop BBQ pui: suculent gratar pui, nu Gratar necesar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți jumătățile de pui în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați puiul într-un castron mare sau vas de copt, înveliți cu pansament Italian și condimentați uniform cu condimentul de grătar al lui Neely. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați puiul să se marineze la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru Grătar
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Dacă gătiți în interior: scoateți puiul din frigider și ungeți puiul cu sosul de grătar al lui Neely.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se introduce într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Dacă grătați afară: cu treizeci de minute înainte de a fi gata să gătiți, scoateți puiul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți grătarul la o temperatură medie, aproximativ 275 grade F de preferință peste hickory și cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați jumătățile de pui pe grătar, cu carnea în jos. Acoperiți grătarul și gătiți timp de aproximativ 50 de minute. Răsturnați puiul și lăsați-l să se rumenească până când puiul devine auriu, aproximativ 15 până la 20 de minute. Aripa și toiagul ar trebui să devină foarte fragede și se vor îndepărta cu ușurință la articulații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Ungeți puiul cu sosul de grătar al lui Neely în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron, cu excepția uleiului, a sării și a piperului. Se amestecă încet în ulei și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați până se combină. Păstrați într-un recipient etanș până la 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gatiti descoperit, amestecand frecvent, timp de 1 ora 15 minute.
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Hullabaloo Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.