Gratar Bourbon-Glazurate Carne De Vită Kabobs
Nevoie de o curs principal fără lactate? Kebab-urile de vită glazurate cu Bourbon la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 341 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, strop de fulgi de piper, bourbon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon Marinat Pui La Gratar Kabobs, Fig-Balsamic Glazurate Carne De Vită Kabobs, și Pui La Grătar Glazurat Cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați 1 lingură de bourbon, glazura teriyaki, concentrat de suc de portocale, zahăr brun și piper roșu zdrobit.
Se încălzește la fierbere la foc mediu; reduceți căldura la minim. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1 lingură de bourbon. Rezervați 2 linguri glazură.
În castron mediu, puneți carnea de vită, ceapa, ciupercile și ardeiul gras.
Stropiți cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu sare; aruncați pentru a acoperi. Pe fiecare dintre cele două frigarui metalice de 10 până la 12 inci, filetați carnea de vită, ceapa, ciupercile și ardeiul gras alternativ, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată.
Acoperiți și grătați kabobs la foc mediu 9 până la 11 minute, întorcându-vă o dată și perindând cu glazură în ultimele 3 minute, până când carnea de vită este dorită și legumele sunt fragede.
Chiar înainte de servire, periați Generos kabobs cu glazură rezervată de 2 linguri.