Reteta gratar gratar Bacon creveți este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 356 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frigarui din lemn, unt, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați BBQ Bacon Ranch fotbal brânză mingea, Italiană BBQ pui la gratar, și Creveți Înveliți Cu Slănină La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Înmuiați frigarui în apă în timp ce pregătiți sosul pentru grătar. Într-o cratiță medie se topește untul și se sotează ceapa și jalapeno, până se înmoaie. Condimentează cu cayenne și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Adăugați ghimbir, zahăr brun, suc de portocale și ketchup în această ordine, asigurându-vă că amestecați fiecare ingredient complet înainte de a adăuga următorul ingredient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Lăsați să fiarbă până când marginile încep să se caramelizeze, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească. Odată răcit, îndepărtați jumătate din sos și rezervați pentru scufundare. Cealaltă jumătate este pentru periajul creveților la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Tăiați slănina în treimi. Filetați fiecare creveți pe o frigăruie, începând de la capătul cozii. Îndoiți creveții în timp ce îl filați, astfel încât să se afle în 1 linie dreaptă pe frigarui, îndepărtându-i curba naturală. Înfășurați centrul fiecărui creveți cu o bucată de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Ungeți cu sos de grătar și așezați frigarui cu slănină, cu cusătura în jos, pe grătar. Gatiti la foc mediu pana cand chipsurile de bacon si crevetii sunt fierte, aproximativ 8 minute.
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.