Grasshopper Pie
Placinta Grasshopper necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 475 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, lapte, picături de colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Grasshopper Pie, Grasshopper, și Grasshopper Pie.
Instrucțiuni
Puneți deoparte 1 cookie pentru o utilizare ulterioară. Procesați prăjiturile și ciocolata rămase într-un robot de bucătărie până când formează un amestec de firimituri.
Adăugați untul și procesați până când amestecul începe să se aglomereze.
Apăsați amestecul într-o tigaie cu tartă canelată pe partea înaltă, făcând o bază netedă și părțile laterale cu mâinile sau spatele unei linguri. Puneți-l la frigider pentru a se răci și a se întări.
Topiți marshmallows într-o cratiță la foc mic blând împreună cu laptele. Odată ce laptele începe să spumeze (nu fierbe), scoateți focul și continuați să amestecați până când marshmallows se amestecă în lapte pentru a face un amestec neted.
Se toarnă amestecul din cratiță într-un bol rezistent la căldură, apoi se amestecă în creme de menthe și creme de cacao. Se lasă până se răcește.
Într-un castron mediu, amestecați crema până când începe să țină vârfuri moi, apoi, încă amestecând, adăugați amestecul răcit de marshmallow. Această umplutură trebuie să fie groasă, dar totuși moale, nu rigidă sau uscată, astfel încât în cele din urmă să cadă ușor din castron în crusta de plăcintă răcită.
Când amestecul de marshmallow și smântână sunt combinate, amestecați câteva picături de colorant alimentar, dacă doriți.
Întindeți umplutura în baza răcită, învârtind-o cu o spatulă de glazură sau o spatulă de silicon pentru a umple uniform.
Puneți plăcinta la frigider, acoperită, pentru a se răci peste noapte sau cel puțin 4 ore până când este fermă.
Zdrobiți cookie-ul rămas și presărați-l peste vârful plăcintei înainte de servire.
Plăcinta poate fi făcută cu 1 până la 2 zile înainte. Când este răcit și ferm, cort cu folie de aluminiu (încercați să nu atingeți suprafața cu folie, deoarece va lăsa urme) și depozitați la frigider. Decorați chiar înainte de servire. Plăcinta va păstra 3 până la 4 zile în total.
Plăcinta poate fi înghețată până la 3 luni. Deschideți-înghețați plăcinta nedecorată doar până la solid, apoi înfășurați plăcinta (încă în tigaia sa tartă) într-un strat dublu de folie de plastic și un strat de folie. Pentru a dezgheța, desfaceți plăcinta și cortul cu folie (încercați să nu atingeți suprafața cu folie, deoarece va lăsa urme), apoi dezghețați peste noapte la frigider. Decorați înainte de servire.