Grappa-Vindecat Cu Dungi Bas

Grappa-Vindecat Cu Dungi Bas
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Basul cu dungi vindecat de Grappa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 248 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de zahăr, frunze de fenicul din 1 bulb de fenicul, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, Bas Cu Dungi Întregi, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de fenicul la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lasă să se răcească.
3
Pe o foaie de copt cu margini, întindeți feliile de ceapă în aceeași formă cu fileul de pește. Completați ceapa cu majoritatea frunzelor de fenicul, rezervând câteva pentru garnitură. Într-un castron mic, amestecați sarea cu zahărul și semințele de fenicul și presărați peste frunzele de fenicul. Puneți peștele pe amestecul de întărire, cu pielea în sus și turnați grappa peste file. Acoperiți cu folie de plastic. Puneți o foaie de copt deasupra peștelui și cântăriți-o cu cutii grele. Se dă la frigider timp de 24 până la 36 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
GrappaGrappa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ardei ArbolArdei Arbol
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Desfaceți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Scurgeți și răzuiți amestecul de întărire; transferați peștele pe o tăietură, cu pielea în jos. Folosind un cuțit cu lamă subțire și începând de la capătul cozii, tăiați subțire peștele pe diagonală. Evitați carnea mai închisă lângă piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Serviți feliile pe pâine prăjită stropită cu ulei de măsline și presărată ușor cu sare de mare grosieră și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista