Granola cu fructe și nuci de clementină
Granola cu fructe și nuci de la Clementine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 640 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână vanilie, caise tăiate, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Tort de clementină umplut cu fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ovăz, migdale și scorțișoară. Într-un castron mai mic, amestecați miere, ulei și vanilie. Se amestecă amestecul de miere în amestecul de ovăz până se omogenizează bine.
Întindeți amestecul într - o tigaie de copt ușor unsă de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor cu convecție 350 obișnuit sau 325 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Cu o spatulă metalică largă, amestecați granola, răzuind părțile laterale și fundul tigaiei. Reduceți căldura la 225 și continuați să coaceți 1 oră, amestecând de mai multe ori.
Lăsați să se răcească complet în tigaie, apoi răzuiți într-un recipient etanș.
Într-un recipient etanș mai mic, combinați cireșe, afine și caise.
Păstrați fructele și granola la temperatura camerei până la două săptămâni.
Adăugați fructe uscate la servire.