Granola Cu Aragaz Cu Scorțișoară
Cinnamon Stove Top Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 301 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr brun, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Parfaits Banoffee sănătoase (cu caramel de curmale și granola cu aragaz), Cinnamon Granola, și Cinnamon Granola.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare la foc mediu.
Combinați ovăzul și scorțișoara și adăugați-le în oală. Gatiti si amestecati pana se prajeste usor, amestecand continuu, 3 pana la 4 minute.
Se toarnă ovăzul pe o foaie mare de copt și se adaugă untul în oală. Când untul s-a topit, amestecați mierea, melasa și zahărul brun. Când amestecul începe să fiarbă, întoarceți ovăzul în oală și continuați să gătiți și amestecați până când este acoperit și fierbinte.
Se ia de pe foc și se amestecă migdalele și cireșele.
Se toarnă pe o foaie mare de biscuiți și se lasă să se răcească. Granola se va întări pe măsură ce se răcește. Când se răcește, se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la temperatura camerei.