Granola

Granola ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 439 de calorii . Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Un amestec de nucă de cocos, făină de porumb, ulei de porumb și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 63% . Acest scor este solid. Granola cu scorțișoară și arțar , batoanele de granola cu quinoa și bucăți de ciocolată neagră și granola crocantă ușoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius.
Într-o tavă mare de copt, amestecați ovăzul, stafidele, tărâțele, nuca de cocos, merișoarele, germenii de grâu, mălaiul, semințele de floarea-soarelui, nucile și migdalele.
Adăugați uleiul de porumb, mierea și vanilia și amestecați bine.
Întindeți granola uniform pe tavă și coaceți până când granola devine aurie, aproximativ 45 de minute.
Lăsați granola să se răcească, apoi serviți-o cu fructe proaspete și lapte sau iaurt.