Granita robustă Irlandeză cu stridii crude
Rețeta granita Irlandeză Stout cu stridii crude ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, frunze de pătrunjel, stridii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stridii cu granita Tobasco, Pui Stout Irlandez, și Irish Stout Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă berea într-un vas de copt de 8x8, apoi se amestecă ardeiul negru și coaja de lămâie.
Așezați vasul în congelator.
Începeți să verificați vasul după 20 de minute. Odată ce amestecul începe să înghețe în jurul marginilor, folosiți o furculiță pentru a amesteca amestecul și a sparge orice bucăți mari de gheață. Greblați cristalele înghețate spre centrul vasului.
Întoarceți vasul la congelator și verificați amestecul la fiecare 10 minute, continuând să răzuiți și să rupeți orice bucăți mari de gheață și să le greblați în centrul vasului. Repetați la fiecare 10 minute până când aveți cristale foarte fine, aproape ca Zăpada. Deoarece există atât de puțin lichid în această granită, nu va dura mult timp să înghețe complet.
Când sunteți gata de servit, scoateți stridiile. Agitați câteva liniuțe de oțet de malț pe fiecare dintre stridiile decojite, între 1/8 și 1/4 dintr-o linguriță, în funcție de gust. Puneți o parte din granita pe fiecare dintre stridiile decojite, apoi garnisiți fiecare cu coaja suplimentară de lămâie, șalotă și pătrunjel.