Granita de capsuni cu frisca

Granita de căpșuni cu frișcă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Granita Espresso cu frisca, Granita De Mure Cu Frisca, și Granita De Cafea Cu Frisca De Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree căpșuni, zahăr și sare în procesor până la omogenizare.
Adăugați apă și suc de lămâie și procesați pentru a amesteca. Se strecoară în tigaie metalică de 8x8x2 inci. Se acoperă cu folie și se pune în congelator. Se amestecă cu furculița la fiecare oră până se îngheață, aproximativ 4 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat. Folosind furculita, racla granita jos lungime de tigaie, formând fulgi de gheață. Reveniți la congelator. Bateți 1 cană de frișcă răcită până se formează vârfuri ferme. Împărțiți crema între feluri de mâncare. Lingurați granita și serviți imediat.