Grands! Pahare De Taco Cu Biscuiti
Grands! Cupele de taco cu biscuiți de la biscuit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați grands! biscuiți cu lapte de unt, brânză cheddar, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Biscuit Taco Cupe, Grands! Taco Se Topește, și Grands! Pâine De Maimuță Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F. carne de vită măcinată maro în tigaie mare la foc mediu-mare până se gătește bine, amestecând frecvent.
Adăugați fasole chili, amestec de condimente taco și apă; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 10 minute sau până când amestecul de carne de vită măcinată este ușor îngroșat, amestecând ocazional.
Între timp, pulverizați fundul exterior și laturile de 8 (6 oz.) cupe cu cremă ușor cu spray de gătit antiaderent. Separați aluatul în 8 biscuiți.
Rola sau pat fiecare biscuit pentru a forma 4 1/2-inch rotund.
Loc runde peste afara stropite cupe; apăsați pentru a se potrivi peste partea de jos și o parte drumul în jos părți de cupe.
Puneți cupe, cu susul în jos, într-o tigaie de copt de 15x10x1 inci.
Coaceți la 375 grade F. timp de 14 până la 16 minute sau până se rumenesc adânc.
Scoateți tava din cuptor. Îndepărtați cu grijă cupele de biscuiți din cupele de cremă.
Așezați căni de biscuiți, cu partea dreaptă în sus, în aceeași tigaie. Lingura amestec de carne de vită uniform în fiecare ceașcă.
Se acoperă cu brânză, salată, roșii, smântână și salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.