Graham Cracker Crust I

Graham Cracker Crust I
Graham Cracker Crust s-ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 140 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 383 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați untul, firimiturile de cracare graham, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Placinta de dovleac cu crusta de cracare Graham, Ginger Graham Cracker Crust, și Plăcintă Cu Dovleac De Ghimbir Cu Crustă De Cracare Graham pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de cracare graham, zahărul, untul topit sau margarina și scorțișoara până se amestecă bine . Apăsați amestecul într-o placă de plăcintă de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
2
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 7 minute. Mișto. Dacă rețeta necesită coajă de plăcintă necoapte, trebuie doar să vă răcoriți aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista