Goujons unic cu sos thailandez

Goujons unic cu sos thailandez
Goujons Sole cu sos thailandez ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 195 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de lime, fasole verde, pene de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Goujons De Talpă Cu Maioneză De Mărar, Goujons de maioneză de talpă și mărar, și Talpă cu sos de hamsii.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți aluatul amestecând făina cu drojdia și puțin condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați lagerul și suficientă apă spumantă pentru a face un amestec puțin mai gros decât crema dublă. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să baloneze undeva cald timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Cremă DublăCremă Dublă
LagerLager
3
Pentru a face sosul Thailandez, albiți fasolea în apă clocotită timp de 2 minute, apoi scurgeți și reîmprospătați sub apă rece. Feliați fasolea cât mai fin posibil și lăsați-o deoparte. Încălziți sosul de pește cu zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se ia de pe foc și se adaugă usturoiul, ardeii iute și ghimbirul încă cald. Se lasă să se infuzeze câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Adăugați fasolea verde și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6
Adăugați puțină apă dacă are un gust puțin puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Tăiați fileurile de pește în benzi cu lățimea degetelor și presărați foarte ușor cu sare. Umpleți o cratiță adâncă, wok sau friteuză cu o treime plină cu ulei și încălziți la aproximativ 180C sau până când un cub de pâine se rumeneste în 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Rulați peștele în făina condimentată și scuturați excesul. Scufundați-vă în aluatul spumant și puneți-l cu grijă în uleiul fierbinte. Se prăjește în loturi timp de aproximativ 3 minute până când este crocant, auriu și peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți și scurgeți pe hârtie de bucătărie.
10
Serviți cu sosul de scufundare Thailandez adăugați câteva pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sole funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista