Goujons unic cu sos thailandez
Goujons Sole cu sos thailandez ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 195 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de lime, fasole verde, pene de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Goujons De Talpă Cu Maioneză De Mărar, Goujons de maioneză de talpă și mărar, și Talpă cu sos de hamsii.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți aluatul amestecând făina cu drojdia și puțin condiment.
Adăugați lagerul și suficientă apă spumantă pentru a face un amestec puțin mai gros decât crema dublă. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să baloneze undeva cald timp de cel puțin 30 de minute.
Pentru a face sosul Thailandez, albiți fasolea în apă clocotită timp de 2 minute, apoi scurgeți și reîmprospătați sub apă rece. Feliați fasolea cât mai fin posibil și lăsați-o deoparte. Încălziți sosul de pește cu zahărul până se dizolvă.
Se ia de pe foc și se adaugă usturoiul, ardeii iute și ghimbirul încă cald. Se lasă să se infuzeze câteva minute.
Adăugați fasolea verde și sucul de lămâie.
Adăugați puțină apă dacă are un gust puțin puternic.
Tăiați fileurile de pește în benzi cu lățimea degetelor și presărați foarte ușor cu sare. Umpleți o cratiță adâncă, wok sau friteuză cu o treime plină cu ulei și încălziți la aproximativ 180C sau până când un cub de pâine se rumeneste în 20 de secunde.
Rulați peștele în făina condimentată și scuturați excesul. Scufundați-vă în aluatul spumant și puneți-l cu grijă în uleiul fierbinte. Se prăjește în loturi timp de aproximativ 3 minute până când este crocant, auriu și peștele este gătit.
Scoateți și scurgeți pe hârtie de bucătărie.
Serviți cu sosul de scufundare Thailandez adăugați câteva pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sole funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa