Gorgonzola și Radicchio Risotto

Gorgonzola și Radicchio Risotto
Rețeta Gorgonzolan și Radicchio Risotto este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție conține 449 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul risotto, puteți urma acest fel principal cu Daring gătește Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe braconate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Gorgonzola Radicchio Penne, Orecchiette cu ciuperci, Radicchio și Gorgonzola, și Orecchiette cu ciuperci, Radicchio și Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o oală medie. Păstrați la foc mic, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se încălzește 2 linguri. ulei de măsline și 2 linguri. unt la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa și saut, amestecând ocazional, până când devine translucid și începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați orez și saut, amestecând constant, până când doar marginile boabelor arată translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
5
Adăugați vin și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când vinul este complet absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
VinVin
6
Adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând continuu, până când bulionul este complet absorbit de orez; reduceți căldura la mediu-scăzut dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură (15 până la 30 de minute; veți rămâne bulion). Păstrați orezul la foc mic constant. În timp ce orezul se gătește, tăiați radicchio în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
BulionBulion
OrezOrez
7
Se încălzește 1 lingură. uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și se adaugă radicchio și 1/4 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ofileste si se inmoaie, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RadicchioRadicchio
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți orezul de pe foc și amestecați gorgonzola dolce, radicchio ofilit, piper, pătrunjel, restul de 1 linguriță. unt și sare după gust. Pentru un risotto mai slab, amestecați 1 până la 2 căni de bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola DolceGorgonzola Dolce
RadicchioRadicchio
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
9
Serviți imediat.
10
* Pentru o rețetă, mergeți la sunset.com/chickenbroth
1
Risotto ' s creaminess caracteristic și chewiness provin din orez în sine, și orez risotto nu este orez obișnuit. Conține două amidonuri diferite: un exterior de amilopectină, care se înmoaie mai repede-mai ales sub presiunea agitării constante-pentru a crea o senzație cremoasă în gură; și un interior de amiloză, care rămâne relativ ferm în timpul gătitului pentru a vă oferi acea mușcătură al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Arborio este cel mai amidonos dintre cele trei tipuri populare de risotto și este cel mai predispus să devină gumos pe măsură ce gătește; în interior, boabele tind să fie cretoase și sfărâmicioase. Disponibil pe scară largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
3
Preferatul nostru, Carnaroli are boabe mai lungi și înguste, care se gătesc cel mai uniform și au cea mai bună textură-cremoasă fără a fi lipicioasă și un interior masticabil bun. Găsiți la Whole Foods Markets, A. G. Ferrari Foods (agferrari.com), și magazine alimentare gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnaroliCarnaroli
BoabeBoabe
4
Vialone Nano granulele sunt mai mici, de formă ovală și produc un risotto delicat cu aromă de nuci. Găsiți la A. G. Ferrari Foods (vezi mai sus) și magazinele de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
5
Surpriză: orez Sushi. Marca Nishiki cu cereale medii este cremoasă și masticabilă și seamănă atât de mult cu Arborio, încât jumătate din panoul nostru de degustare nu a putut face diferența. În plus, costă mai puțin decât orice orez italian risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
BoabeBoabe
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista