Gorgonzola umplut chiftele, dafin si ceapa sos de rosii cremoase
Gorgonzola umplut chiftele, Bay și ceapa sos de rosii cremoase ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 1047 calorii, 71G de proteine, și 77g de grăsime per portie. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți usturoi, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Încercați Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), Chiftele cu sos de ciuperci de ceapă caramelizată, și Meatballs în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți carnea într-un bol de amestecare și condimentați cu sare, piper, adăugați usturoi, ouă, brânză, pesmet și salvie.
Se amestecă carnea, se rulează în 8 bile mari și se aranjează într-un vas de copt. Înveliți bilele cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin. Folosind capătul unei linguri de lemn, faceți o indentare pe jumătate în fiecare bilă și umpleți cavitatea cu niște Gorgonzola.
Coaceți până la aur și gătiți, 15 până la 20 de minute.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și unt într-un vas de sos la foc mediu, adăugați dafin și ceapă și condimentați cu sare și piper.
Se adaugă bulionul de pui și roșiile și se încălzește, se amestecă smântâna, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe la foc mic pentru a se îngroșa ușor 8 până la 10 minute.
Sos de ladă în boluri puțin adânci și deasupra cu chiftele mari umplute și cartofi alături, dacă se dorește.