Gorgonzola-Salată De Pere Mesclun

Gorgonzola-Salată De Pere Mesclun
Salata Gorgonzola-pere mesclun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vinetă de zmeură, verdeață de salată de primăvară, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mesclun, Rucola Și Fenicul Cu Prosciutto Și Pere Vina, Salată de pere cu Gorgonzola, și Gorgonzolan și salată de pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați perele cu suc de lămâie. Într-un castron mare, combinați verdele, brânza, nucile și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
VerziiVerzii
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
3
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista