Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Gorgonzola cu Gastrique de căpșuni. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de oțet de sherry, Brânză gorgonzola, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola, și Piept De Pui Gorgonzola.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, așezați căpșunile într-o cratiță mică și grea; parțial piure cu o furculiță. Se amestecă zahărul, oțetul, bulionul și coriandrul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 30 de minute), amestecând ocazional. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Pentru a pregăti puiul, combinați brânza, cimbru și prosciutto într-un castron.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar; lingură 3 linguri amestec de brânză în fiecare buzunar.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 4 minute sau pana cand se face.
Notă de vin: dacă nu ați gustat Soave de ceva vreme, este timpul să vă familiarizați cu acest alb din nordul Italiei. Exemple de calitate precum Inama Vin Soave 2006 (1 USD
au corpul să se ocupe de pește sau carne albă, cum ar fi vasul de pui precedent. Aciditatea generoasă a lui Soave se poate potrivi cu gastrica oțetului, în timp ce nuanțele de plante și citrice ridică coriandrul. Jeffery Lindenmuth