Gorgonzola de două ori-cartofi copți cu slănină

Gorgonzola de două ori-cartofi copți cu slănină
Nevoie de o garnitură fără gluten? Gorgonzola cartofi copți de două ori cu slănină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză roquefort, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bacon Gorgonzola Cartofi Roșii Umpluți Pentru Bebeluși, Cartofi dulci umpluți cu slănină simplă și Gorgonzola, și Cartofi Prăjiți Cu Slănină, Gorgonzola, Coriandru Și Alte Lucruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. cartofii se curăță ușor, dar nu se curăță. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pe raftul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până se înmoaie când este străpuns în centru cu furculița.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
5
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu 5 până la 6 minute, întorcându-se ocazional, până când este crocant; se scurge pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate; scoateți înăuntru, lăsând o coajă subțire. Într-un castron mediu, amestecați cartofii, laptele și untul cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până când nu rămân bulgări (cantitatea de lapte necesară va varia în funcție de tipul de cartof utilizat). Se amestecă brânza, ceapa verde și sarea. Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CartofiCartofi
UntUnt
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
7
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Zdrobiți slănina pe cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Cookie-uriCookie-uri
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Garnisiți cu blaturi suplimentare de ceapă verde feliată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista