Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere

Gorgonzola-Cotletele de porc umplute cu pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 474 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc umplute cu Gorgonzolan și măr, Cotlet de porc umplute cu brânză albastră cu pere, și Pere umplute cu ciuperci cu gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați un buzunar orizontal în partea laterală a fiecărui cotlet de porc.
Apăsați bucăți de brânză în alune pentru a acoperi, rezervând nuci care nu se lipesc. Împingeți 1 bucată de brânză în fiecare buzunar de cotlet de porc.
Încălziți uleiul într-un 12-in. fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor la foc mare. Tăiați cotletele până se rumenesc, 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați pere și cimbru în tigaie.
Coaceți până când carnea de porc este fermă, dar încă ușor roz în centru, aproximativ 8 minute.
Se presară cu nuci rezervate.