Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere

Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere
Gorgonzola-Cotletele de porc umplute cu pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 474 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc umplute cu Gorgonzolan și măr, Cotlet de porc umplute cu brânză albastră cu pere, și Pere umplute cu ciuperci cu gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați un buzunar orizontal în partea laterală a fiecărui cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Apăsați bucăți de brânză în alune pentru a acoperi, rezervând nuci care nu se lipesc. Împingeți 1 bucată de brânză în fiecare buzunar de cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Cotlet De PorcCotlet De Porc
BrânzăBrânză
NuciNuci
4
Încălziți uleiul într-un 12-in. fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor la foc mare. Tăiați cotletele până se rumenesc, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pere și cimbru în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când carnea de porc este fermă, dar încă ușor roz în centru, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu nuci rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista