Gorgonzola-ciuperci prăjite și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile și ceapa prăjite cu Gorgonzola. Această rețetă face 4 porții cu 281 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, ceapă, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de dovleac prăjit cu ceapă caramelizată, Gorgonzolan și salvie, Dovlecei prăjiți cu ceapă caramelizată, Gorgonzolan și salvie prăjită crocantă, și Sparanghel prăjit, ceapă și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați ciupercile și ceapa cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 30 de minute, până se înmoaie, aruncând o dată.
Presărați legumele cu cimbru și aruncați.
Se presară cu Gorgonzola și se prăjește aproximativ 5 minute, până când brânza se topește.
Transferați în farfurii și serviți.