Gomiti cu Broccoli rabe, năut și Prosciutto

Gomiti cu Broccoli rabe, năut și Prosciutto
Gomiti cu Broccoli rabe, năut și Prosciutto este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți broccoli rabe, gomiti, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste Cu Broccoli Rabe Și Năut, Orecchiette Cu Broccoli Rabe & Năut, și Orecchiette cu năut și Broccoli Rabe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-un vas mare. Se amestecă pastele; acoperiți parțial și reveniți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 8 minute sau pana cand pastele sunt aproape al dente, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 2 căni de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați usturoiul și prosciutto; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați piper; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand prosciutto este crocant, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Adăugați 2 căni rezervate apă de gătit și naut; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați broccoli rabe (nu amestecați); acoperiți, reduceți focul și fierbeți 7 minute sau până când broccoli rabe este fraged. Descoperiți; fierbeți 15 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
8
Adăugați paste și gătiți 1 minut sau până când pastele sunt al dente, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista