Gogoși Semilună Cu Caramel Sărat
Gogoșile semilună cu Caramel sărat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 650 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de caramel, zahăr pudră, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gogoși de cidru de mere cu Caramel sărat, Gogoși cu brânză cu unt de arahide cu Caramel Bourbon de ciocolată sărată, și Arahide sărate și gogoși cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În friteuză sau cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Separați aluatul semilună în 4 dreptunghiuri. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Stivați 2 dreptunghiuri una peste alta. Îndoiți în jumătate în lățime pentru a face stivă înaltă. Repetați cu restul de 2 dreptunghiuri.
Pentru a face 2 gogoși, utilizați tăietor de biscuiți de 3 inci pentru a tăia 1 rundă din fiecare stivă; folosiți tăietor de biscuiți de 1/2 inci pentru a tăia o gaură mică în centrul fiecărei runde. Reroll restul de aluat pentru a tăia al treilea gogoasa.
Prajiti gogosile in ulei incins 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc si se fierb.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se răcește 5 minute.
Împărțiți cu grijă gogoșile în jumătate.
Așezați budinca în punga de decorare prevăzută cu vârf și pipați o parte din budincă pe jumătatea inferioară a fiecărei gogoși. Acoperiți fiecare cu o parte din sosul de caramel; se presară sare. Acoperiti fiecare cu partea de sus a gogoasa.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și suficient lapte pentru a răspândi consistența.
Se întinde pe vârfuri de gogoși.
Stropiți cu sos suplimentar de caramel.