Gogoși tort pufos este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 195 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, praf de copt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort De Iepuraș Pufos, Tort De Burete Pufos, și Tort De Burete Pufos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tigaie pentru gogoși.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt, nucșoara, scorțișoara și sarea. Se amestecă laptele, ouăle, vanilia și scurtarea. Bateți împreună până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scurtarea
Scorțișoară
Vanilie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Umpleți fiecare ceașcă de gogoși cu aproximativ 3/4.
4
Coaceți 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când gogoșile revin la atingere. Lăsați să se răcească ușor înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Pentru a face glazură, amestecați zahărul cofetarilor, apa fierbinte și extractul de migdale într-un castron mic. Înmuiați gogoșile în glazură atunci când serviți.