Gogoși glazurate cu miere cu stafide și nuci de pin
Gogoși glazurate cu miere cu stafide și nuci de pin ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Spanac cu nuci de pin și stafide, Spanac cu stafide și nuci de pin, și Spanac cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de apă caldă și zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se presară drojdia; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Lăsați să stea până când drojdia se dizolvă și amestecul este spumos, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
4
Bateți făina și sarea într-un castron mare pentru a amesteca. Faceți bine în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați stafide, nuci de pin, ou și 1 lingură de ulei la bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Stafide
Ouă
Ulei De Gătit
6
Se toarnă restul de 1 1/4 căni de apă caldă peste, apoi se toarnă amestecul de drojdie peste. Se amestecă până se formează aluatul neted. Răzuiți părțile laterale ale bolului; acoperiți bolul cu plastic, apoi prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu strat dublu de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
9
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 360 F până la 370 F. lucrând în loturi de 5 sau 6 gogoși, înmuiați lingura de metal în ulei fierbinte pentru a acoperi și, fără a dezumfla aluatul, scoateți ușor lingura rotunjită. Puneți aluatul în ulei. Se prăjește până devine auriu adânc, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați gogoșile pe foaia pregătită și scurgeți-le. Gogoșile înainte pot fi făcute cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Nuci
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
10
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți pe aceeași foaie în 350 cuptor F aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Bateți mierea, 3/4 cană de apă și scorțișoara într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când siropul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Miere
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
12
Scoateți tigaia de pe foc. Scufundați gogoșile calde în sirop de miere și îngrămădiți-le pe platou.