Gogoși glazurate cu miere cu stafide și nuci de pin

Gogoși glazurate cu miere cu stafide și nuci de pin
Gogoși glazurate cu miere cu stafide și nuci de pin ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Spanac cu nuci de pin și stafide, Spanac cu stafide și nuci de pin, și Spanac cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de apă caldă și zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară drojdia; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Lăsați să stea până când drojdia se dizolvă și amestecul este spumos, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Bateți făina și sarea într-un castron mare pentru a amesteca. Faceți bine în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați stafide, nuci de pin, ou și 1 lingură de ulei la bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
StafideStafide
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se toarnă restul de 1 1/4 căni de apă caldă peste, apoi se toarnă amestecul de drojdie peste. Se amestecă până se formează aluatul neted. Răzuiți părțile laterale ale bolului; acoperiți bolul cu plastic, apoi prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu strat dublu de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 360 F până la 370 F. lucrând în loturi de 5 sau 6 gogoși, înmuiați lingura de metal în ulei fierbinte pentru a acoperi și, fără a dezumfla aluatul, scoateți ușor lingura rotunjită. Puneți aluatul în ulei. Se prăjește până devine auriu adânc, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați gogoșile pe foaia pregătită și scurgeți-le. Gogoșile înainte pot fi făcute cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți pe aceeași foaie în 350 cuptor F aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Bateți mierea, 3/4 cană de apă și scorțișoara într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când siropul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MiereMiere
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
12
Scoateți tigaia de pe foc. Scufundați gogoșile calde în sirop de miere și îngrămădiți-le pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se toarnă siropul rămas în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Serviți gogoși cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Revista